Priser

Det er helt gratis å registrere seg og ligge som kandidat i vårt system. Det er kun vi som matchmakere som kan se din profil - ingen innlogging fra andre. Du kan ligge der kostnadsfritt så lenge du ønsker/helt du ber om å bli sletttet. Du betaler heller ikke noe om det blir date med en betalende kunde som vi presenterer for deg. πŸ˜Š

Ønsker du å sette deg i førersetet og at vi skal jobbe aktivt for deg?

Vi får ofte spørsmål om pris på våre tjenester når noen kontakter oss skriftlig eller over telefon. Før vi i det hele tatt kan ta stilling om du kan bli kunde hos oss må vi kjent med deg først og se om vi har single i vår database som matcher dine ønsker og behov. Vi velger våre kunder ut ifra disse etiske retningslinjene.

I utgangspunktet har vi faste priser på våre ulike pakker. Vi kan også skreddersy opplegg etter kundens behov og ønsker. Prisen på pakken/opplegget avhenger av tjenesten og hvor mye tid vi setter av.

Å bruke en matchmaker koster som regel ikke mer enn å gå til en personlig coach. Vår erfaring er at en del menn ønsker at skal få dem på en god date med en gang, og jobbe intenst for dem i en kort periode, mens kvinner ønsker at vi skal bruke litt tid på å finne den rette.

Trygghet for kunder
Alle våre kunder skriver kontrakt som er bindene for begge parter. Vi garanterer at kunden vil få se presentasjon av aktuelle kandidater som kan være en god match. πŸ’˜ Vi kontakter deretter kandidatene som kundene ønsker å bli kjent med. De fleste av kundene våre haver også på date med kandidatene de valgte, men her har vi ikke noen garanti at en kandidat sier ja til å møte kunde.