Kandidat (gratis)

Som kandidat vil du ligge i vårt system og være tilgjengelig for å bli matchet. Det er helt uforpliktende og gratis å være kandidat. Du betaler heller ikke noe om du havner på en date.

Alle dine opplysninger blir behandlet konfidensielt. Vi har et lukket system. Det er kun vi som matchmakere som kan se dine bilder/opplysninger, og vi deler ikke noe om deg uten ditt samtykke.

Når det er match med våre kunder

Når vi ser at det kan være match med våre kunder så kontakter vi deg og gir en presentasjon av kunden. Ønsker du å bli mer kjent med kunden så går vi til kunden og presenter deg for han/henne. Kunden bestemmer så om vi skal ordne en kontakt mellom dere.

Infosamtaler

Vi tar også en del infosamtaler med kandidater. Da lærer vi kandidaten bedre å kjenne. Mange av våre kandidater har også valgt å ta en kartleggingsamtale hos oss. Jo bedre vi kjenner kandidaten jo større sjanse er det å havne på date med våre kunder.

Vårt registreringsskjema

Alle våre kunder og kandidater bruker samme basis registreringsskjema. Vær ærlig når du fyller det ut, og skriv så mye du kan i de åpne feltene om hva du søker hos en partner osv. Alt det som ligger av opplysninger i registreringsskjemaet vil være gjenstand for å oppnå match med våre kunder.

 Som kandidat hos oss har du alt å vinne – ingenting å tape!

Registrer deg som kandidat       Helt gratis og uforpliktende selvfølgelig!