Timebetaling

En effektiv måte til å komme på en god date 💖

Dette er pakken vi anbefaler for deg som ønsker at vi skal få en deg på en god date raskt! Her jobber vi på avtalt timebetaling på din bestilling av hvilken type partner du søker. Ingen skjulte kostnader. Du får presentasjoner av aktuelle kandidater etter avtalt pris/tidsbruk. 1500 kr pr. time (1200 kr + mva.).

Presentasjon av kandidater
Som timebetaling kunde vil vi presentere alle aktuelle kandidater i vårt system som kan ha en spenende match mot deg. Det kan være 5 kandidater, og det kan være 100 kandidater! 
Du bestemmer hvilke av disse kandidatene vi skal prøve å få deg på date med, i den rekkefølgen/prioriteringen du setter. NB! Alle kandidater vi presenterer for deg har vært til dybdesamtale hos oss.

Fodeler
Den store fordelen med å velge denne pakken er at ting skjer raskt og du har full kontroll på prosessen. Vi gjør jobben med å finne noen som kan passe, og kontakte dem for å koble dere sammen.  Av erfaring så vet vi at dem vi kontakter er mye mindre skeptiske til en matchmaker med gode hensikter, kontra en fremmed gjennom f.eks. nettdating. Vår database/nettverk er stort. Vi har garantert mange gode kandidater som kan passe godt for deg 😊

Dybdesamtale med matchmaker Jeg ønsker en uforpliktende samtale om kundeforhold