Personlighetstest

Pride Matchmaking sin unike personlighetstest

I Pride Matchmaking/Venus og Mars jobber vi for å skape langvarige forhold. Derfor er det utrolig viktig at personligheten til de parene vi setter sammen matcher godt med hverandre. I over 20 år har vi studert ulike personligheter/arketyper, hvordan kvinner og menn tenker og føler, kroppsspråk, coaching, NLP, pedagogikk og alt annet innen personlig utvikling. På bakgrunn av dette har vi laget vår egen helt unike personlighetstest. Den gir deg din arketype og hvem du passer best sammen med av andre personligheter.

Vi har fått svært god respons på testen hos de personene vi har prøvd den ut på. De som har vært inne til samtaler blir ofte veldig engasjert når de ser sammenhengen mellom de ulike personlighetene og hvem som passer best sammen.

Svar derfor ærlig, selv om du ikke liker svaret. Vi sammenligner ikke spørsmål mot hverandre, f.eks. hva menn og kvinner svarte på samme spørsmål. 

Testen består av 4 sider og den tar ca. 10-15 min å gjennomføre.  Hvert spørsmål har en skalering på hvor uenig eller enig du er i påstanden. Ikke nøl med å bruke hele skalaen. Det er helt normalt å havne i ytterpunktene på en del påstander, for blir svarene dine "for nøytrale" så vil ikke testen gi et riktig bilde av deg.

Ta testen  NB! Bruk den eposten du registrerte deg med. Resultatet av testen vil legge seg på filen din.