Representanter for Telemark

Susanne Eidem - hele Norge

Bli kjent med vår samarbeidspartner og matchmaker - sexolog og parterapeut, Susanne Eidem

Susanne er norsk, men har bodd i Danmark siden 2015. Hun er utdannet sexolog og parterapeut ved Sexologiskolen i København. Til daglig jobber hun som selvstendig samtaleterapeut, underviser, foredragsholder og spaltist (Dagbladet Pluss). I 2023 var hun en del av ekspertpanelet i Gift ved første blikk som ble vist på TVNorge og Discovery +.

Med Susanne på laget som matchmaker, sexolog og samlivsterapeut får vi en ny dimensjon av kompetanse. Hun har hatt stor suksess med sine single og søkende klienter, hvor hele 80 % har fått seg kjæreste etter et kortere samtaleforløp. Besøk hennes hjemmesideFacebook og Instagram.

Bestill en online samtale med Susanne. ⭐  Du kommer garantert ikke til å angre!

Book møte med Susanne  Registrer deg gratis

 

Linda Sneve - Vestfold og Telemark

Jeg heter Linda og har gleden av å være matchmaker i Venus og Mars. Som matchmaker vil jeg gjøre alt jeg kan for å finne din neste kjæreste og sjelevenn. Jeg er målbevisst i måten jeg jobber på og tror at dype relasjoner kan skape varige forhold.
Min erfaring innen design og visuelle fag, kan også bistå deg i å finne klær som fremhever deg som person og din naturlige skjønnhet. Jeg har også jobbet som fotograf i mange år og kan hjelpe deg med å få gode bilder som får frem dine beste sider.

Som grunnlegger av nextGOAL hjelper jeg mennesker i å gå dypt i seg selv og lære kunsten i å tiltrekke seg det de vil ha. Jeg er en holistisk Coach med bakgrunn som NLP, helse og business Coach.

Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende samtale. Ingenting hadde gledet meg mer enn å hjelpe deg å finne sin sjelevenn.

Book et møte med Linda  Registrer deg gratis