Representanter for Buskerud

Susanne Eidem - hele Norge 🏳️‍🌈 + Venus & Mars

Bli kjent med vår samarbeidspartner og matchmaker - sexolog og parterapeut, Susanne Eidem ⭐ 
Susanne er matchmaker for  Venus og Mars matchmaking og  Pride Matchmaking  🏳️‍🌈.

Susanne er norsk, men har bodd i Danmark siden 2015. Hun er utdannet sexolog og parterapeut ved Sexologiskolen i København. Til daglig jobber hun som selvstendig samtaleterapeut, underviser, foredragsholder og spaltist (Dagbladet Pluss). I 2023 var hun en del av ekspertpanelet i Gift ved første blikk som ble vist på TVNorge og Discovery +.

Med Susanne på laget som matchmaker, sexolog og samlivsterapeut får vi en ny dimensjon av kompetanse. Hun har hatt stor suksess med sine single og søkende klienter, hvor hele 80 % har fått seg kjæreste etter et kortere samtaleforløp. Besøk hennes hjemmesideFacebook og Instagram.

Bestill en online samtale med Susanne. ⭐  Du kommer garantert ikke til å angre!

Book møte med Susanne  Registrer deg gratis

 

Maiken Ostermann - Oslo og omegn 55-75 år

Maiken Ostermann er vår nye matchmaker for aldersgruppen 55-75 år. Hun er utdannet relasjonsterapeut fra EQ-instituttet og har også utdanning innen statsvitenskap, sosiologi, teater og litteraturvitenskap. Se video.

De senere år har hun jobbet hun som livsstils veileder i Roede AS. Her har hun hjulpet flere tusen mennesker for å finne veien til en sunnere livsstil og bedre helse. Hun har holdt over 500 kurs og workshop for næringsliv, bedrifter og organisasjoner. (Hjemmeside maikenostermann.no)

Maiken brenner for gode menneskemøter og har lang erfaring med å jobbe med mennesker i alderen 50 +. Hun har en unik evne til å se mennesker, være en god lytter og møte ulike behov. Nå vil hun gjerne bruke all sin kompetanse til å hjelpe deg med å finne din perfekte match! 

Med Maiken får du en engasjert og dedikert matchmaker som vil gjøre alt hun kan for at du skal møte en fremtidig partner du kan dele små og store øyeblikk med. â¤ï¸

Book et møte med Maiken  Registrer deg gratis

Elin Unosen - Pride 🏳️‍🌈 Matchmaker

Elin Unosen er vår Pride matchmaker for hele landet. Elin bor i Bodø, men har også leilighet i Oslo og vil ta en del møter med skeive der, samt online. Hun er utdannet sexolog, parterapeut, helsecoach og sosionom. I over 20 år har hun jobbet som coach for de som ønsker å gå ned i vekt, og har en egen hjemmeside på det (slankekoden.no). Hun har også en egen hjemmeside som sexolog (sexologogparterapeutene.no).

Elin brenner for at mennesker skal finne den store ekte kjærligheten, uavhengig av legning og seksuelle preferanser. Hun har lang erfaring med å coache mennesker til å bygge opp mer kroppslig selvtillit og bli trygge på seg selv i møte med andre mennesker.

Book et møte med Elin. Da tar du et langt steg i riktig retning med å finne en livspartner. 💘

Book et møte med Elin  Registrer deg gratis

Matchmaker/CEO søkes i Oslo og omegn

Siden oppstart i 2017 har Venus og Mars utviklet seg til å bli Norges største matchmaking selskap. Pga. av stor pågang av single som ønsker å bruke våre tjenester søker vi en ny matchmaker/nestleder/CEO i 100 % stilling. Opplæring vil bli gitt. Kontorplass vil være på Høvik/og eller i Oslo.

Du vil jobbe som selvstendig næringsdrivende. Vi har ingen «ansatte», men garanterer veldig høy lønn om du er dyktig i jobben.

Arbeidsoppgaver
 • Ansvarlig for markedsføring av Venus og Mars i sosiale medier.
 • Kontakte single i vårt system og få booket dem til et møte, fysisk eller online.
 • Være matchmaker for dine kunder.

 Kvalifikasjoner:
 • Respektabel og 100 % til å stole på. Vi lever av et godt rykte.
 • Dyktig i markedsføring på sosiale medier.
 • Dyktig på salg.
 • Gode skriftlige og muntlige egenskaper. Vi sender mange eposter og prater mye i telefon.
 • Flink til å lese og forstå andre mennesker.
 • Gode PC kunnskaper.
 • Stå på vilje og drivkraft. Fordel om du har erfaring/bakgrunn fra salg.
 • Vi søker primært en kvinne 40-55 år til jobben

Høres dette spennende/interessant ut? Du finner ikke en mer givende og meningsfull jobb enn dette. 

Send litt info om deg selv til info@venusogmars.no  Merk eposten: «Matchmaker».

Alle får svar.