Representanter for Akershus

Vidar - Daglig leder - Oslo/Bærum/Asker

Vidar er daglig leder, matchmaker og grunnlegger av Venus og Mars AS. Han bor i Asker og holder til på hovedkontoret på Høvik. Utdannet coach, trener og lærer. Vidar har bakgrunn fra skoleverket samt 25 års erfaring som selvstendig næringsdrivende.

Mange menn og kvinner foretrekker en mannlig matchmaker som de kan sparre og prate direkte med. Vidar jobber også veldig effektivt og målrettet for at hans kunder raskt skal komme på en god date med noen som matcher dem godt. Som administrator og daglig leder har han full oversikt over alle single som finnes i systemet.

Vidar er matchmakeren med lengst fartstid, og har dermed satt sammen flest par. Flere har giftet seg.

Bestill et møte med Vidar. Du kommer ikke til å angre!

NB! Hør gjerne Podcasten til Econa der Vidar prater om hvordan vi i Venus og Mars jobber 💘

Registrer deg gratis  Book møte med Vidar

Anna Skau

Anna er vår nye matchmaker for Venus og Mars i Oslo og omegn for aldersgruppen 25-59 år. Hun har erfaring fra coaching, psykologi og sosialantropologi og har et stort hjerte for varme relasjoner og et sunt sinn. Med mange års erfaring fra rekruttering, har Anna en særskilt kompetanse i det å forstå mennesker og hva de ser etter, samt hva som skal til for å skape en god match mellom to parter.

Som person er Anna åpen, nysgjerrig og støttende, og kan også hjelpe deg gjennom coaching og rådgivning i å bli den beste versjonen av deg selv. Med henne ved din side er sannsynligheten stor for at du kan tiltrekke deg din drømmepartner og sjelevenn.


Anna står nå klar til å hjelpe deg med å finne kjærligheten.💘  Kontakt henne for et personlig møte. Da tar du første steg på det som kommer til å bli en veldig spennende reise.  

Book et møte med Anna  Registrer deg gratis

Susanne Eidem - hele Norge 🏳️‍🌈 + Venus & Mars

Bli kjent med vår samarbeidspartner og matchmaker - sexolog og parterapeut, Susanne Eidem 
Susanne er matchmaker for  Venus og Mars matchmaking og  Pride Matchmaking  🏳️‍🌈.

Susanne er norsk, men har bodd i Danmark siden 2015. Hun er utdannet sexolog og parterapeut ved Sexologiskolen i København. Til daglig jobber hun som selvstendig samtaleterapeut, underviser, foredragsholder og spaltist (Dagbladet Pluss). I 2023 var hun en del av ekspertpanelet i Gift ved første blikk som ble vist på TVNorge og Discovery +.

Med Susanne på laget som matchmaker, sexolog og samlivsterapeut får vi en ny dimensjon av kompetanse. Hun har hatt stor suksess med sine single og søkende klienter, hvor hele 80 % har fått seg kjæreste etter et kortere samtaleforløp. Besøk hennes hjemmesideFacebook og Instagram.

Bestill en online samtale med Susanne. ⭐  Du kommer garantert ikke til å angre!

Book møte med Susanne  Registrer deg gratis

 

Maiken Ostermann - Oslo og omegn 55-75 år

Maiken Ostermann er vår nye matchmaker for aldersgruppen 55-75 år. Hun er utdannet relasjonsterapeut fra EQ-instituttet og har også utdanning innen statsvitenskap, sosiologi, teater og litteraturvitenskap. Se video.

De senere år har hun jobbet hun som livsstils veileder i Roede AS. Her har hun hjulpet flere tusen mennesker for å finne veien til en sunnere livsstil og bedre helse. Hun har holdt over 500 kurs og workshop for næringsliv, bedrifter og organisasjoner. (Hjemmeside maikenostermann.no)

Maiken brenner for gode menneskemøter og har lang erfaring med å jobbe med mennesker i alderen 50 +. Hun har en unik evne til å se mennesker, være en god lytter og møte ulike behov. Nå vil hun gjerne bruke all sin kompetanse til å hjelpe deg med å finne din perfekte match! 

Med Maiken får du en engasjert og dedikert matchmaker som vil gjøre alt hun kan for at du skal møte en fremtidig partner du kan dele små og store øyeblikk med. ❤️

Book et møte med Maiken  Registrer deg gratis

Stine Wergeland Enger - Follo/Oslo + omegn

Stine er matchmaker i  Follo, Oslo og omegn og er bosatt i Drøbak. Hun har vært med i Venus og Mars fra starten av og har meget god kjennskap til «singelmarkedet» i sitt område. Hun stortrives i jobben som matchmaker og brenner for at sine kandidater/kunder skal finne den ekte kjærligheten for et langvarig forhold. Det ligger iherdig arbeid og kvalitetssikring bak hver date Stine setter opp med sine kunder! Les mer på referanser.

Stine er utdannet coach gjennom BI og ved Norsk Gestalt Institutt Høyskole. Ved siden av å være Matchmaker driver hun Bevissthetscoach. Hun er en god lytter og flink til å sette seg inn i andres situasjoner, i tillegg til å ha en stor lidenskap for personlig utvikling og å få frem det beste hos mennesker. Ellers har hun 20 års erfaring i fra næringslivet og har utdanning i markedsføring og kommunikasjon. Se video av Stine.

Start kjærlighetsreisen med å ta en samtale hos Stine. Med henne får du en dedikert matchmaker som ikke gir seg før målet ditt er nådd :)

Book møte med Stine  Registrer deg gratis

Hege-Christine Waaler - Oslo og omegn 25-45 år

Hege Christine er vår matchmaker og samarbeidspartner i Oslo og omegn for aldersgruppen 25-45 år. Hun er også med og arrangerer Speeddating for denne aldersgruppen.

Hege Christine er utdannet sosionom og gestaltterapeut og har lang erfaring med å jobbe med mennesker. I tillegg har hun utdanning i psykologi og ledelse. Hun er gründer av Datingterapeuten hvor hun tilbyr terapi- og coaching samtaler, rettet mot single som ønsker å finne dyp og meningsfull kjærlighet. Kontoret ligger på St. Olavs plass.

Hege Christine har god intuisjon og er lidenskapelig opptatt av å finne din match og neste store kjærlighet. Som person er hun varm, åpen og genuint interessert i hvem du er og hva du ønsker i ditt liv. Hun tilbyr også fotografering til de som trenger nye bilder. I tillegg kan hun bistå sine kunder med å kjøpe nye klær for en date osv.

Bestill en hyggelig og fortrolig samtale med Hege Christine. Du kommer ikke til å angre. 😊 ❤️

Book møte med Hege Christine   Registrer deg gratis  

Veetamo Lyngmo - Nordre Akershus + Innlandet

Veetamo (norsk kvinne med unikt navn) er vår lokale matchmaker i Nordre Akershus og Innlandet. Hun har lang erfaring med å jobbe med mennesker både som terapeut og coach, samt holde enkelte videreutdanninger for helsepersonell. Hun underviser/holder kurs både i Norge og i utlandet samt online.

Veetamo er brennende opptatt av at du skal kunne finne den partneren som passer best for deg, og vil gjøre alt hun kan for å hjelpe deg med å lykkes i å nå dine mål.

Har du noe du trenger å jobbe med før du er klar til å finne kjærligheten? Da kan hun gi deg veiledning, coaching eller terapi for å løse opp i det som hindrer deg i å være den beste versjonen av deg selv. Hun kan også hjelpe deg med å forberede deg til date, som for eksempel å handle klær, eller frisørbesøk.

Ta gjerne kontakt med Veetamo for en uforpliktende samtale. Med hennes hjelp står du godt rustet til å finne din partner og sjelevenn.

Book møte med Veetamo  Registrer deg gratis

Elin Unosen - Pride 🏳️‍🌈 Matchmaker

Elin Unosen er vår Pride matchmaker for hele landet. Elin bor i Bodø, men har også leilighet i Oslo og vil ta en del møter med skeive der, samt online. Hun er utdannet sexolog, parterapeut, helsecoach og sosionom. I over 20 år har hun jobbet som coach for de som ønsker å gå ned i vekt, og har en egen hjemmeside på det (slankekoden.no). Hun har også en egen hjemmeside som sexolog (sexologogparterapeutene.no).

Elin brenner for at mennesker skal finne den store ekte kjærligheten, uavhengig av legning og seksuelle preferanser. Hun har lang erfaring med å coache mennesker til å bygge opp mer kroppslig selvtillit og bli trygge på seg selv i møte med andre mennesker.

Book et møte med Elin. Da tar du et langt steg i riktig retning med å finne en livspartner. 💘

Book et møte med Elin  Registrer deg gratis

Anne-Cathrine Nannestad Pettersen - Follo + Østfold

Anne-Cathrine er tiltenkt matchmaker i Follo og Østfold, der hun kommer til å ha et kontor i Ski.

Hun har bakgrunn som coach, mentaltrener og karriereveileder og sin egen hjemmeside på dette: https://www.settfokus.no/ 

Vi i Venus og Mars ser frem til å få matchmaker med denne kompetansen med på laget vårt.

Du kan allerede nå booke et møte med Anne-Cathrine.

Book møte med Anne-Cathrine  Registrer deg gratis

Matchmaker/CEO søkes i Oslo og omegn

Siden oppstart i 2017 har Venus og Mars utviklet seg til å bli Norges største matchmaking selskap. Pga. av stor pågang av single som ønsker å bruke våre tjenester søker vi en ny matchmaker/nestleder/CEO i 100 % stilling. Opplæring vil bli gitt. Kontorplass vil være på Høvik/og eller i Oslo.

Du vil jobbe som selvstendig næringsdrivende. Vi har ingen «ansatte», men garanterer veldig høy lønn om du er dyktig i jobben.

Arbeidsoppgaver
 • Ansvarlig for markedsføring av Venus og Mars i sosiale medier.
 • Kontakte single i vårt system og få booket dem til et møte, fysisk eller online.
 • Være matchmaker for dine kunder.

 Kvalifikasjoner:
 • Respektabel og 100 % til å stole på. Vi lever av et godt rykte.
 • Dyktig i markedsføring på sosiale medier.
 • Dyktig på salg.
 • Gode skriftlige og muntlige egenskaper. Vi sender mange eposter og prater mye i telefon.
 • Flink til å lese og forstå andre mennesker.
 • Gode PC kunnskaper.
 • Stå på vilje og drivkraft. Fordel om du har erfaring/bakgrunn fra salg.
 • Vi søker primært en kvinne 40-55 år til jobben

Høres dette spennende/interessant ut? Du finner ikke en mer givende og meningsfull jobb enn dette. 

Send litt info om deg selv til info@venusogmars.no  Merk eposten: «Matchmaker».

Alle får svar.